Napoli telt miljoenen neer voor nieuwe concurrent Milik

Reacties

Genoa is op één dag 24 miljoen euro rijker geworden. Kort nadat Juventus de komst van Tomas Rincón had bevestigd, heeft Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis aangekondigd dat spits Leonardo Pavoletti de nieuwe concurrent van Arek Milik wordt.

Napoli telt miljoenen neer voor nieuwe concurrent Milik

Waar Juventus het middenveld voor acht miljoen euro versterkt met Rincón, krijgt Genoa voor de 28-jarige Pavoletti volgens Italiaanse media zestien miljoen plus bonussen. De 1 meter 86 lange aanvaller zal voor vier jaar tekenen bij Napoli. Dit jaar kwam de kopsterke Italiaan mede door blessures maar tot drie goals in negen competitieduels voor Genoa, vorig seizoen was hij met veertien Serie A-treffers op dreef.

Napoli was bereid om zoveel geld neer te tellen voor de man die Sassuolo in 2015 nog slechts drie miljoen opleverde, omdat Manolo Gabbiadani niet voldoet als stand-in van de van een knieblessure herstellende Milik. Dries Mertens nam eind vorig jaar met onder meer vier goals tegen Torino de honneurs waar, maar de kleine Belg is van nature geen echte centrumspits.

Door de komst van Pavoletti mag Gabbiadini uitkijken naar een nieuwe werkgever. Verschillende Premier League-clubs worden met de 25-jarige aanvaller in verband gebracht. Stoke City zou bereid zijn 28 miljoen euro te betalen voor de Italiaan, die dit seizoen pas drie keer scoorde. Ook Southampton en VfL Wolfsburg zouden naar zijn handtekening dingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.