Napoli legt Maksimovic na bommelding vast zonder keuring

Reacties

Door een bizar incident dreigde de transfer van Nikola Maksimovic (24) van Torino naar Napoli niet door te gaan, maar de Italiaanse club heeft het risico genomen om hem zonder medische keuring vast te leggen.

Napoli legt Maksimovic na bommelding vast zonder keuring

De transfer van Maksimovic naar Napoli hangt al langer in de lucht. De Servische mandekker probeerde bijvoorbeeld een transfer te forceren door niet te komen opdagen bij een training.

Op de laatste dag kreeg Maksimovic alsnog groen licht om met Napoli te praten, nadat de clubs een akkoord bereikten over een transfersom van 26 miljoen. Daarnaast wordt Mirko Valdifiori verhuurd aan Torino, dat een optie tot koop op hem bedongen heeft.

Maksimovic strandde onderweg van het trainingskamp van Servië naar Italië. In Frankfurt steeg zijn vliegtuig niet op vanwege een bommelding. Napoli probeerde de verdediger via een privéjet alsnog op tijd te laten arriveren voor de medische keuring, maar ook dat mislukte. Napoli neemt daarom het risico om hem vast te leggen zonder keuring. De Italiaanse vice-kampioen baseert zich op de testen die aan het begin van het seizoen zijn uitgevoerd bij Torino.

Twaalf minuten voor het sluiten van de deadline diende Napoli uiteindelijk de benodigde papieren in bij de Italiaanse bond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.