Nani: 'Het is moeilijk om ons te verslaan'

Reacties

Zonder Cristiano Ronaldo en Pepe bezweek het tiental van Portugal pas in de slotfase tegen Engeland. Naar omstandigheden geen schande, meent Nani.

Nani: 'Het is moeilijk om ons te verslaan'

Ook al was het de eerste nederlaag tegen Engeland sinds 1998, in Portugal zullen ze er geen moment wakker van liggen. 'We speelden een goede wedstrijd', zei Nani, door de afwezigheid van Ronaldo aanvoerder van de Portugezen, tegen A Bola. 'Het team verdient een groot compliment voor de instelling.'

Portugal wekte niet de indruk voor een overwinning te spelen. 'We hadden de pech dat we vrij vroeg tegen een rode kaart aanliepen. Daardoor werden we gedwongen wat verdedigender te spelen', verklaarde João Moutinho de speelstijl.

'We hebben des te meer bewezen dat het moeilijk is om ons te verslaan', aldus Nani, één van de zes dertigers in de basisopstelling van de Portugezen. 'We hebben geen moment ondergedaan voor een team met zeer sterke aanvallers.'

Portugal oefent woensdag nog tegen Estland, voordat op het EK wedstrijden tegen IJsland, Oostenrijk en Hongarije op het programma staan. De Champions League-winnaars Ronaldo en Pepe sluiten komende week na een korte vakantie ook weer aan bij de selectie van bondscoach Fernando Santos.

VI Legends, EKSpecial

De 180 pagina's dikke EK-special van VI bestellen? Dat kan! Klik op onderstaande button en zorg dat jouw voorbereiding op het EK ideaal verloopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.