NAC-directeur: 'Trainer kan ook in nieuwe seizoen komen'

Reacties

Algemeen directeur Justin Goetzee van NAC Breda zegt alle tijd te nemen in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Afgelopen maandag stuurde hij Nebojsa Gudelj de laan uit, maar de kans is klein dat er op korte termijn een vervanger wordt aangesteld.

NAC-directeur: 'Trainer kan ook in nieuwe seizoen komen'

'We hebben het profiel afgerond en gaan nu rustig bekijken welke trainer haalbaar is voor ons’, zegt de geboren Dordtenaar tegenover Voetbal International.

Goetzee (foto) spreekt tegen dat er al contact is gelegd met trainers. 'We hebben naar geen enkele trainer geïnformeerd.' Een week voordat Gudelj ontslagen werd, ontkende de NAC-baas ook dat er twijfels waren over zijn positie. Goetzee: 'Echt, honderd procent. We hebben nog met geen enkele trainer gesproken.'

Brood
Op dit moment staan Eric Hellemons, trainer van de NAC C1 en coach van Vierdeklasser SC Gastel,  en A1-trainer Rob Penders voor de groep. Bekend is dat Ruud Brood, nu trainer van NEC, voor de financiers vorig seizoen al dé droomkandidaat was om de Parel van het Zuiden terug op niveau te brengen.

Of het een optie is dat Goetzee de huidige coaches het seizoen af laat maken en pas in de zomer van 2015 een nieuwe trainer aanstelt? 'Ja. De nieuwe trainer kan ook pas in nieuwe seizoen komen. Maar in principe is het onze intentie om op korte termijn een coach te halen. We zullen met een aantal trainers gesprekken voeren. Als blijkt dat degene die we het liefst willen pas op 1 juli beschikbaar kan zijn, is het een reëel scenario dat we wachten.'

ADO
Zaterdag speelt NAC de belangrijke wedstrijd tegen ADO Den Haag. Bij een nederlaag komen de Brabanders dieper in de gevarenzone. In het Bredase elftal ontbreken Elson Hooi en Gill Swerts vanwege blessures. Mats Seuntjens vervangt de geschorste Stipe Perica in de spits. Verder spelen de geel-zwarten in dezelfde samenstelling als in de met 6-1 verloren ontmoeting met Heracles Almelo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.