NAC wil via Manchester City naar de Eredivisie

Reacties

In aanloop naar de play-offs om promotie naar de Eredivisie, verblijft NAC op een wel een erg bijzondere trainingslocatie. De ploeg van Marinus Dijkhuizen traint tussen 5 en 8 mei op de velden van Manchester City. Dit is het gevolg van de onlangs bezegelde samenwerking tussen beide clubs, waarbij de Bredanaars jaarlijks een aantal spelers huren van de Engelse topclub.

NAC wil via Manchester City naar de Eredivisie

NAC is er alles aan gelegen om via de play-offs te promoveren naar de Eredivisie. En de Bredase beleidsbepalers denken dat een korte trip naar Engeland goed is voor de 'mindset'. Zo stelt technisch Directeur Hans Smulders: 'Iedereen die met de club meeleeft, heeft er baat bij dat NAC de sprong naar de Eredivisie weer maakt. Het is daarom fantastisch dat Manchester dit aanvoelt en ons hun uitstekende faciliteiten biedt in voorbereiding op de play-offs.'

NAC bezet op dit moment de derde plaats in de Jupiler League. Op basis van deze stand zouden de Bredanaars, indien ze de finale van de play-offs halen, daarin mogelijk rivaal Willem II treffen. De Tilburgse club staat na afgelopen weekeinde op de zestiende plaats in de Eredivisie.

De Bredanaars spelen vrijdag thuis tegen Almere City FC. De huidige nummer twee VVV-Venlo (drie punten meer) neemt het in de eigen Koel op tegen FC Emmen. Nummer vier FC Eindhoven (drie punten minder) gaat op bezoek bij stadsgenoot Jong PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.