NAC kan Ünal inzetten na ontvangen werkvergunning

Reacties

NAC Breda kan vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (20.00 uur) een beroep doen op Enes Ünal. De eind januari op huurbasis van Manchester City overgekomen spits is bijna drie weken na zijn komst eindelijk speelgerechtigd.

NAC kan Ünal inzetten na ontvangen werkvergunning

Op de officiële clubsite maakt NAC bekend dat Ünal zijn werkvergunning inmiddels binnen heeft. De Turkse jeugdinternational behoort vrijdag voor het duel met Fortuna Sittard naar verwachting direct tot de wedstrijdselectie.

In de eerste seizoenshelft werd Ünal door City nog verhuurd aan RC Genk, maar daar kwam de belofte nauwelijks aan spelen toe. In Turkije debuteerde de aanvaller op zijn zestiende in het eerste elftal van Bursaspor. Hij dankt zijn reputatie als 'toptalent' echter vooral aan zijn prestaties in de jeugd. In 110 wedstrijden van het tweede van Bursaspor scoorde de achttienjarige spits maar liefst 182 keer.

NAC kan de aanvallende impuls goed gebruiken, want de ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen haalde uit de laatste twee wedstrijden slechts één punt. De Bredanaars staan nog wel vierde in de Jupiler League, maar de achterstand op koploper Sparta Rotterdam is inmiddels opgelopen tot twaalf punten. Bovendien heeft Sparta een wedstrijd minder gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.