NAC Breda verschijnt gehavend aan aftrap play-offs

Reacties

NAC Breda moet het bij de start van de play-offs om promotie en degradatie, vrijdagavond tegen FC Eindhoven, waarschijnlijk nog stellen zonder Ronnie Stam.

NAC Breda verschijnt gehavend aan aftrap play-offs

De 31-jarige routinier hervat dinsdag de training, maar lijkt nog niet dusdanig hersteld van zijn knieblessure dat hij in actie kan komen voor de Bredase club. 'Maar voor ons is het wel fijn dat Ronnie, gezien de belangrijke rol die hij vertolkt in de groep, weer aansluit bij de selectie', zegt coach Marinus Dijkhuizen tegen Voetbal International.

Kevin van Diermen en Kevin Brands herstellen van ziekte en lijken evenmin als basisspeler inzetbaar voor de Brabantse tweestrijd. Mats Seuntjens mist het duel sowieso vanwege een schorsing. De winnaar van de clash, waarvan maandag de return wordt gespeeld in Breda, treft de winnaar van de ontmoeting tussen Almere City FC en Willem II.

Met name die laatste tegenstander zou pikant zijn voor NAC, gezien de rivaliteit die heerst tussen beide clubs. Dijkhuizen: 'Ik snap dat zoiets bij de mensen in de regio leeft. Maar bij ons niet. Wij richten ons nu alleen op FC Eindhoven. Dat zal moeilijk genoeg worden voor ons.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.