NAC Breda houdt Amieux in de Eredivisie

Reacties

NAC Breda versterkt de selectie met Remy Amieux. De linksback komt over van RKC Waalwijk, waar hij na afgelopen seizoen zijn contract ontbond. De 27-jarige linksback komt voor een seizoen naar het Rat Verleghstadion met een optie voor nog een jaar.

NAC Breda houdt Amieux in de Eredivisie

Amieux draaide een aardig seizoen bij het naar de Jupiler League gedegradeerde RKC. Alleen in de play-offs zakte de Fransman volledig door het ijs. De linksback kwam in Nederland, behalve voor RKC, uit voor FC Eindhoven en NEC. Voor zijn komst naar Nederland speelde hij in zijn vaderland voor de tweede teams van Lens en Grenoble.

Zoals vorige week gemeld hoopt NAC op korte termijn ook akkoord te komen met de Macedonische verdediger Aleksander Damcevski, die een goede indruk maakt tijdens zijn proefperiode in Breda. De Australische Griek Paul Katsetis krijgt geen contract. Graeme Rutjes, de technisch directeur bij NAC, noemde zijn komst vorige week 'geen prioriteit'.

Hoewel de mogelijke komst van Amieux onlangs ook zo werd betiteld door de Bredase clubleiding, krijgt hij nu wel een contract. NAC hoopt dat Stipe Perica op korte termijn naar Breda komt. De Bredanaars verwachten hem nog een jaar te kunnen huren van Chelsea.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.