Müller ziet parallel met succesjaar onder Heynckes

Reacties

Hoewel Pep Guardiola nog een dag boven de markt laat hangen of hij zijn aflopende verbintenis met Bayern München verlengt, lijkt Thomas Müller zich al verzoend te hebben met het vertrek van zijn trainer.

Müller ziet parallel met succesjaar onder Heynckes

'Morgen, morgen', reageerde Guadiola bij Sky Sport op de vraag of hij al duidelijk wilde maken of hij bij Bayern blijft na dit seizoen. Duitse media verwachten dat de Spaanse succescoach zondag aankondigt dat hij gaat vertrekken. Carlo Ancelotti wordt waarschijnlijk de opvolger van Guardiola in München.

Müller, die tegen Hannover 96 de beslissende 1-0 maakte, leek zich er niet druk over te maken. 'We willen dit seizoen gewoon alles winnen, ongeacht of het contract van de trainer doorloopt. In 2013 was ook al bekend dat Jupp Heynckes ging vertrekken en toen wonnen we de treble.'

Hoewel Guardiola dus op weg lijkt naar de uitgang, was hij opnieuw bijzonder positief over zijn elftal. 'Ik heb grote lof voor mijn spelers. Ze hebben dit hele jaar fantastisch gepresteerd: in de Bundesliga, in de Champions League en ook in de beker', aldus de Bayern-coach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.