MSN tevreden na ruime zege, pareltjes van Mourinho

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

MSN tevreden na ruime zege, pareltjes van Mourinho

• Barcelona sloot vanavond 2015 in stijl af. Er werd thuis met 4-0 gewonnen van Real Betis, waardoor de Catalanen op 180 doelpunten kwamen dit kalenderjaar. Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez namen het grootste gedeelte voor hun rekening en hadden na afloop dan ook geen reden om te treuren in de kleedkamer.

Até ano que vem ✌🏽️👌🏽☝🏽✋🏽☝🏽 @luissuarez9 @leomessi

Een foto die is geplaatst door Nj 🇧🇷 (@neymarjr) op

• Het nieuwe jaar nadert dus het terugblikken op het afgelopen kalenderjaar is in volle gang. Met wie kan dat beter dan The Special One? Oftewel: de mooiste uitspraken van José Mourinho op een rijtje.

'Geen paniek daarom dat we een EK'tje missen.'
• PEC Zwolle-trainer Ron Jans predikt in een interview met het AD optimisme over de toekomst van het Nederlands elftal. Volgens hem is er voldoende talent en gaat het goedkomen met Oranje, ook nu het EK van komende zomer gemist is.

• Dinsdag kreeg Arsenal-doelman Petr Cech nog de felicitaties van Edwin van der Sar. In gesprek met The Mirror vertelt de nieuwbakken recordhouder (170 clean sheets in de Premier League) diverse keepers te hebben bewonderd. 'Kahn vanwege zijn doorzettingsvermogen, Cañizares vanwege de concentratie die je in zijn ogen zag en Schmeichel vanwege zijn algehele indruk. En toen kwam Van der Sar; die ging als libero fungeren en dat was nog nooit vertoond. Casillas en Buffon begonnen al heel jong en staan nog steeds aan de top.'

'Het voetbal is tegenwoordig zo, maar voor mij lijkt het op een veemarkt.'
• Angers-coach Stéphane Moulin is op z'n zachtst gezegd niet blij met de transfer van doelman Ludovic Butelle naar Club Brugge. De trainer van de Franse revelatie, Angers is halverwege de verrassende nummer drie, raakte immers een van zijn steunpilaren kwijt. Butelle hoefde in de eerste seizoenshelft maar elf treffers te slikken. (Het Nieuwsblad)

• Tijdens de uitzending van Match of the Day maandagavond werd Micah Richards flink aangepakt door Ian Wright, maar de verdediger van Aston Villa was daar niet van gediend. Op Twitter vraag hij zich af waar hij alle kritiek aan verdiend heeft.

'Heeft Marko gezegd dat het een voorzet was? Weet je, die Arnautovic praat gewoon te veel.'
• Aan het woord is Xherdan Shaqiri, die maandag op schitterende wijze scoorde tijdens het spektakelstuk tussen Everton en Stoke City (3-4). Maar zijn ploeggenoot Marko Arnautovic gaf aan dat het om een mislukte voorzet ging. Daar is de Zwister van Stoke het absoluut niet mee eens. (The Stoke Sentinel)

'Ik sta hier fucking drieënhalf uur in de rij en die mensen thuis in hun fucking onderbroekjes achter de computer halen hier de eerste kaartjes weg.'
• Dinsdag gingen de laatste kaarten voor het uitduel met Atlético Madrid in de verkoop voor PSV-supporters, maar de fans die naar het stadion waren afgereisd voor een ticket kwamen bedrogen uit. Alleen de eerste drie gingen tevreden huiswaarts. De rest was nogal teleurgesteld... (Eindhovens Dagblad)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.