Moyes wekt verbazing door vreemde wissel Van Aanholt

Reacties

Bij Sunderland is zondag een kleine rel ontstaan nadat Patrick van Aanholt kort voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van basiskracht tot tribuneklant werd gedegradeerd. Manager David Moyes sprak van 'medische redenen', maar de 26-jarige linksback was zichtbaar verrast.

Moyes wekt verbazing door vreemde wissel Van Aanholt

Tijdens de warming-up kwam ploeggenoot Jason Denayer Van Aanholt een kwartier voor de aftrap vertellen dat hij hem zou vervangen. Donald Love nam de plek op de bank van de Belg over. Toen Van Aanholt het nieuws te horen kreeg, was hij verbaasd en schopte hij een bal weg.

Moyes was na afloop kortaf tegen de Engelse media en weigerde dieper in te gaan op de opvallende wijziging. 'Om medische redenen hebben we ervoor gekozen om Patrick terug te trekken. Spelers kunnen geblesseerd raken in de warming-up. Meer ga ik er nu niet over zeggen.'

Javi Manquillo speelde als linksback tegen Spurs, terwijl Denayer op rechts stond. Van Aanholt bekeek een deel van het duel op de bank, maar verdween halverwege naar de catacomben. Harry Kane bezorgde de thuisploeg na een uur spelen de winst: 1-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.