Mourinho verzoekt om hoorzitting na aanklacht

Reacties

José Mourinho wijst een veroordeling na de verbanning naar de tribune op voorhand van de hand. De manager van Chelsea heeft verzocht zijn verhaal zelf te mogen doen.

Mourinho verzoekt om hoorzitting na aanklacht

Mourinho hangt een straf boven het hoofd omdat hij anderhalve week geleden in de slotfase van het duel met Aston Villa (1-0 verlies) naar de tribune werd gestuurd. De Portugees werd verbannen na een poging met scheidsrechter Chris Foy te spreken.

Mourinho heeft de aantijgingen direct na afloop al tegengesproken. 'Ik heb besloten hoe ik zal reageren en ik zal geen aanklacht accepteren.' De Engelse bond heeft nu de bevestiging gekregen van de ontkenning van de Portugees en diens wens zijn kant van het verhaal te vertellen tijdens een hoorzitting. Wanneer de zaak voorkomt is nog onbekend.

Na afloop van de 1-0 nederlaag had Mourinho omfloerst forse kritiek op Foy, die in de ogen van de Portugees Chelsea flink tekort had gedaan met twee rode kaarten. 'Ik geef er de voorkeur aan niets te zeggen, omdat ik het voetbal niet in diskrediet wil brengen en ik ook niet aangeklaagd wil worden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.