Mourinho slaat terug: 'Hazard offert zich niet op'

Reacties

Chelsea-manager José Mourinho heeft uitgehaald naar Eden Hazard in aanloop naar het competitieduel van zondag met Norwich City. De Belg uitte na de uitschakeling tegen Atlético Madrid (3-1) in de Champions League kritiek op de speelwijze van de Londenaren.

Mourinho slaat terug: 'Hazard offert zich niet op'

Na de uitschakeling tegen Atlético nam Hazard geen blad voor de mond. 'Chelsea is geen team dat gemaakt is om te voetballen', liet hij weten. 'Vaak sta ik er in aanvallend opzicht helemaal alleen voor. Nee, dat is niet makkelijk. Het is jammer, maar als ik eerlijk ben heeft Atlético de finaleplaats meer verdiend dan wij.'

Aanvankelijk verwierp Mourinho het voorval door te stellen dat de uitspraken van Hazard verdraaid zijn, maar uiteindelijk kon de Portugees het niet nalaten zijn aanvaller toch een veeg uit de pan te geven. 'Hij is niet het soort speler dat zich opoffert voor het team', aldus Mourinho.

'Hazard is het soort speler dat mentaal niet klaar is om te kijken naar zijn linksachter en zijn leven te geven voor hem', sneerde de Portugese manager, die daarmee doelt op de eerste treffer. Hazard liet zijn directe tegenstander Juanfran opzichtig lopen, waarna de rechtsback Atlético-spits Adrián kon bedienen.

Zondag ontvangt Chelsea het Norwich City van de Nederlanders Ricky van Wolfswinkel en Leroy Fer. De Londenaren doen, met nog twee speelronden voor de boeg, nog steeds mee om de titel. Daarin is het wel afhankelijk van koploper Liverpool (twee punten voorsprong) en nummer drie Manchester City (punt en een wedstrijd minder).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.