Verdedigende variant Mourinho, Van Ginkel in dug-out

Reacties

Chelsea-manager José Mourinho stuurt woensdagavond tijdens de return in de halve finale van de Champions League een verdedigend ingesteld Chelsea het veld in tegen Atlético Madrid.

Verdedigende variant Mourinho, Van Ginkel in dug-out

Aangezien de eerste krachtmeting in de halve finale doelpuntloos eindigde in Madrid, zou een uitgoal van Atlético wel eens funest kunnen worden voor de Londenaren. Door Cesar Azpilicueta, normaliter de linksback van Chelsea, door te schuiven naar het middenveld en Ashley Cole als linksachter te posteren hoopt Mourinho meer controle te krijgen.

Zoals aangekondigd heeft aanvoerder John Terry, die hersteld is van fysieke klachten, een basisplaats centraal achterin. Hoewel Petr Cech bijna fit is, kiest Mourinho er toch voor de Tsjech buiten zijn wedstrijdselectie te laten. Routinier Mark Schwarzer is de doelman en Hilario zit, naast Marco van Ginkel, op de bank. Nathan Aké zit eveneens niet bij de selectie.

David Luiz moet samen met landgenoot Ramires een blok vormen op het middenveld. In de spits verkiest Mourinho Fernando Torres boven Samuel Eto'o, die ook pas sinds deze week weer fit is. De creatieve ingevingen moeten komen van Willian én Hazard. De Belg is hersteld van kuitklachten die hem sinds het begin van deze maand aan de kant hielden.

Bij het Atlético van trainer Diego Simeone is Tiago de vervanger van de geschorste aanvoerder Gabi. Ten opzichte van het vorige duel met Chelsea moeten Diego en Raúl García het veld ruimen voor de Turk Arda Turan, weer fit na liesklachten, en Adrián.

Opstellingen:
Chelsea: Schwarzer; Ivanovic, Cahill, Terry, Cole; Ramires, David Luiz; Azpilicueta, Willian, Hazard; Torres.
Atlético Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luís; Koke, Mário Suárez, Tiago, Arda Turan; Adrián, Diego Costa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.