Mourinho: 'Ik denk dat we het gaan redden'

Reacties

Chelsea-manager José Mourinho heeft nog alle vertrouwen dat zijn ploeg de halve finale van de Champions League gaat halen. Tijdens het eerste kwartfinale-duel met Paris Saint-Germain gingen de Londenaren met 3-1 ten onder.

Mourinho: 'Ik denk dat we het gaan redden'

'Ik denk dat we het gaan redden', aldus Mourinho op de website van de UEFA. 'We gaan meer doelpunten maken dan de tegenstander. Over twee wedstrijden gezien, houd ik rekening met een uitslag van 4-3 of 5-4. Ik geloof daarin en mijn spelers geloven erin. Dat is het allerbelangrijkste.'

'Als wij worden uitgeschakeld is dat voor de meesten geen verrassing. Maar wanneer PSG eruit ligt is dat een enorme klap voor ze', zegt de Portugees. Dinsdagavond wacht de return op Stamford Bridge. De club moet het in Londen stellen zonder de absolute uitblinker Zlatan Ibrahimovic, die enkele weken uit de roulatie is met een hamstringblessure.

Huilen
Mourinho ziet de absentie van de Zweedse ster niet direct als een voordeel voor zijn ploeg. 'Ik huil toch ook niet over de spelers die er niet bij zijn? PSG is een rijke club. Als ze dan een keer Zlatan moeten missen, mag dat geen probleem zijn', meent Mourinho.

Overigens was er goed nieuws voor de welbespraakte manager. Samuel Eto'o trainde maandag weer mee bij Chelsea. De aanvaller uit Kameroen kampte met een hamstringblessure die hij 22 maart opliep in de wedstrijd tegen Arsenal (6-0 winst), maar lijkt fit genoeg voor de kraker tegen PSG. 'Hij zou kunnen spelen', gaf Mourinho te kennen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.