Mourinho gaat niet in op uitnodiging Syrische bond

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mourinho gaat niet in op uitnodiging Syrische bond

José Mourinho heeft een aanbod uit wel heel onverwachte hoek gekregen. De Syrische bond zag hem als topkandidaat voor de vacante functie van bondscoach van het land. De ex-hoofdcoach van Chelsea, Real Madrid, Internazionale, FC Porto en Benfica bedankte vriendelijk voor de eer.

بعد اجتماع ثلاثي ضمَّ رئيس الاتحاد السوري لكرة القدم؛ صلاح الدين رمضان، ونائب رئيس الاتحاد السوري رئيس لجنة المنتخبات ال...

Geplaatst door ‎ الإتحاد السوري لكرة القدم- الأمانة العامة‎ op  zondag 3 april 2016

De wedstrijd Ajax - PEC Zwolle stond zondag voornamelijk in het teken van de op 68-jarige leeftijd overleden Johan Cruijff. Aanvoerder Davy Klaassen overhandigde na de 3-0 zege van de Amsterdammers een speciaal shirt aan diens zoon Jordi.

'Niet vergeten dat voetbal een contactsport is. Het is geen crown green bowls.'
Joey Barton was zaterdag in het duel tussen Burnley en Brighton and Hove Albion weer flink aan het huishouden. De 33-jarige Engelse sloper ging hard op het been van Beram Kayal staan en deelde even later ook nog een elleboogstoot uit. Barton relativeerde zijn misdragingen achteraf door te stellen dat hij geen crown green bowls, een soort jeu de boules, speelt.

Michel Preud'homme had het in de wedstrijd van Club Brugge met KV Oostende aan de stok met de scheidsrechter en werd naar de tribune gestuurd. De ex-trainer van FC Twente wilde het spel wel graag blijven volgen, maar was niet lang genoeg om over het hek heen te kijken. Een krukje bood uitkomst.

'Hij deed dit toen hij twintig was. Dan ben je jong en onervaren, maar nu is hij dertig en doet hij het nog steeds. Hij had wel vier gele kaarten kunnen krijgen. Hij is één van de beste verdedigers ter wereld, maar dat kan je niet doen.'
Michel Laudrup snapt niets van Sergio Ramos. De Real Madrid-verdediger pakte in El Clásico zaterdag in de slotfase alweer de zestiende rode kaart uit zijn carrière, maar had volgens de Deen ook al eerder van het veld gestuurd kunnen worden. (Sky Sports)

Tim Krul viert deze zondag zijn 28ste verjaardag. Wij kijken daarom nog even terug naar zijn heldenrol in de strafschoppenreeks van het Nederlands elftal tegen Costa Rica in de kwartfinale van het WK 2014.

'Normaal zeggen ze dat jonge spelers zich ontwikkelen, maar als je met Guardiola werkt, kun je zelfs op mijn leeftijd nog stappen maken en veranderen. Bij hem is het 24 uur per dag, zeven dagen in de week voetbal'
• Arjen Robben geniet van de samenwerking met Pep Guardiola. De 32-jarige rechtsbuiten merkt dat hij zich zelfs op zijn leeftijd nog ontwikkelt onder de Spaanse coach, die in de zomer naar Manchester City vertrekt. (The Daily Mail)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.