Mourinho discussieert mee over 'lokale' arbiter op Anfield

Reacties

Scheidsrechter Anthony Taylor is het onderwerp van discussie nog voordat zijn eerste fluitsignaal geklonken heeft bij de Premier League-topper tussen Liverpool en Manchester United. José Mourinho verwacht dat de arbiter het lastig gaat krijgen op Anfield.

Mourinho discussieert mee over 'lokale' arbiter op Anfield

De aanstelling van de 37-jarige Taylor is opvallend, omdat hij afkomstig is uit Wythenshawe, een plaatsje op zo'n tien kilometer van het centrum van Manchester. Voormalig hoofd arbitrage Keith Hackett uitte al kritiek door te stellen dat de beslissing om Taylor deze wedstrijd te geven 'ondraaglijk' is.

Mourinho hield zich in eerste instantie nog op de vlakte, maar de Manchester United-manager mengde zich uiteindelijk ook in de discussie. 'Ik denk dat meneer Taylor een erg goede scheidsrechter is, maar iemand zet hem bewust enorm onder druk. Het gaat lastig voor hem worden om tot een erg goed optreden te komen', aldus de Portugees tegen Sky Sports.

De manager van The Mancunians denkt niet dat zijn spelers in de problemen komen in de beladen wedstrijd als het gaat om discipline. 'Wij zijn een team met veel discipline. We volgen alle regels waarover we uitleg hebben gekregen van vertegenwoordigers van de Premier League. Wij zetten scheidsrechters niet onder druk en gedragen ons langs de lijn, dus daar maak ik me geen zorgen over.'

Op Anfield wordt maandagavond om 21.00 uur afgetrapt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.