Moisander: 'Wilden tonen dat een mirakel mogelijk is'

Ajax-verdediger Niklas Moisander kan nog steeds niet geloven dat hij met het Finse elftal op bezoek bij regerend Europees en wereldkampioen Spanje vrijdag een puntje uit het vuur heeft gesleept (1-1). De beduusde verdediger spreekt na de stunt in het WK-kwalificatieduel zelfs van een wonder.

Moisander: 'Wilden tonen dat een mirakel mogelijk is'

'Het is nog steeds moeilijk te geloven dat we een gelijkspel hebben behaald tegen het beste team ter wereld. We wilden laten zien dat een mirakel mogelijk is en dat hebben we gedaan', aldus Moisander in gesprek met het ANP.

'Dit is een prachtig punt, waar we een geweldig gevecht voor hebben geleverd', vervolgde Moisander. 'We wisten dat niemand iets van ons verwachtte en juist dat gaf ons dat beetje extra inspiratie. Dit resultaat doet ons zeer goed.'

Tot plaatsing voor het WK van 2014 in Brazilië zal de remise niet leiden. In Groep I is Finland hekkensluiter met slechts twee punten. Frankrijk is koploper en Spanje volgt op twee punten. Dinsdag staat de kraker tussen de twee sterkste landen van deze poule in Parijs op het programma.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen