Mikautadze groots ontvangen bij presentatie in stadion

Reacties

De fans van FC Metz hebben Georges Mikautadze op grootse wijze binnengehaald. De van Ajax gehuurde aanvaller werd gepresenteerd kort voor het thuisduel met Clermont Foot.

Mikautadze groots ontvangen bij presentatie in stadion
© Pro Shots

De wedstrijd in het toernooi om de Coupe de France kwam nog te vroeg voor Mikautadze, die donderdag zijn terugkeer naar Metz afrondde. Eind augustus werd de aanvaller door Ajax voor ruim zestien miljoen euro gekocht, een bedrag dat nog met drie miljoen kan oplopen. Maar in Amsterdam slaagde de aanvaller allerminst.

Metz was ook de enige uitweg voor Mikautadze. Dat is het geval omdat hij aan het begin van het seizoen nog officiële duels speelde voor FC Metz. Spelers mogen immers voor maximaal twee clubs per seizoen uitkomen. De fans in het Stade Saint-Symphorien lieten vrijdagavond in ieder geval horen erg blij te zijn met de terugkeer van de verloren zoon.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Metz
Meer over FC Metz
Meer Coupe de France
Meer over Coupe de France
Meer G. Mikautadze
Meer over G. Mikautadze
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.