Mihaylov in Italië om deal met Hellas Verona af te ronden

Nikolay Mihaylov kiest ervoor om zijn loopbaan te vervolgen in de Serie A. De Bulgaarse doelman van FC Twente is in Italië om een deal te sluiten met Hellas Verona, waar hij dinsdag medisch zal worden gekeurd.

Mihaylov in Italië om deal met Hellas Verona af te ronden

De nummer twee van het afgelopen Serie B-seizoen staat aan de vooravond van een rentree in de Italiaanse hoogste afdeling, waaruit het in het seizoen 2001/02 degradeerde, en heeft met FC Twente inmiddels een akkoord bereikt over een transfer.

Omdat het contract van Mihaylov in Enschede nog slechts een jaar doorloopt, was Twente er alles aan gelegen de 25-jarige sluitpost te verkopen. Hij kreeg deze zomer daarom alle gelegenheid om een nieuwe werkgever te vinden. Ook de Spaanse middenmoter Getafe had interesse.

Eerder dekte Twente zich al in voor het vertrek van Mihaylov door FC Volendam-doelman Sonny Stevens aan te trekken. De 21-jarige sluitpost staat door een schouderoperatie echter nog ruim twee maanden aan de kant. Momenteel verdedigt Nick Marsman daardoor het Twentse doel. (Peter Wekking)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen