Michu verbindt zich aan Spaanse vierdeklasser

Reacties

Michu is alweer onder de pannen. Hij is diep afgedaald in de kelder van het Spaanse voetbal en heeft zich verbonden aan vierdeklasser Unión Popular de Langreo.

Michu verbindt zich aan Spaanse vierdeklasser

Dat Michu (29), wiens contract bij Swansea City eerder deze week ontbonden werd, bij Langreo opduikt is geen toeval. Zijn broer Hernán Pérez is namelijk de manager van de nummer vijf van de Tercera Division.

Pérez is verguld met de komst van zijn kleine broertje, eenmalig international van Spanje, naar Langreo: 'Hopelijk kan hij hier weer de oude worden en speelt hij over een paar maanden weer op zijn oude niveau. Dan sta ik hem niet in de weg. Maar het is belangrijk om hem eerst helemaal fit te krijgen, zowel fysiek als mentaal.'

Dit seizoen kwam Michu nog geen minuut in actie, terwijl hij vorig seizoen flopte op huurbasis bij Napoli. Het seizoen 2013/14 was ook al een jaargang om te vergeten voor de voetballer uit Oviedo, die toen tot slechts twee goals in zeventien optredens kwam namens Swansea. Hij gaat daardoor de geschiedenisboeken van Swansea in als eendagsvlieg. Zijn topjaar 2012/13 (achttien doelpunten in 35 wedstrijden leverden hem zelfs zijn eerste en enige interland op) heeft hij namelijk nooit weten te evenaren. Voor zijn tijd bij Swansea speelde Michu in zijn vaderland voor Rayo Vallecano en Celta de Vigo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.