Messi slaat terug naar criticasters over rampzalige vorm

Reacties

Lionel Messi heeft de mensen die hem aan het begin van dit seizoen bekritiseerden terechtgewezen. De Argentijnse ster van Barcelona zei dat het contrast tussen zijn prestaties in 2014 en 2015 niet zo groot was als wordt gesuggereerd.

Messi slaat terug naar criticasters over rampzalige vorm

Dit kalenderjaar staat er geen maat op Messi. De 27-jarige Argentijn kwam in achttien wedstrijden in 2015 tot twintig doelpunten en dertien assists. Woensdag dreef hij de defensie van Manchester City (1-0 winst) tot waanzin. Messi leidde vijf kansen in, speelde elf keer een tegenstander uit en vuurde acht keer richting het doel van Joe Hart, die met knappe reflexen een treffer van Messi voorkwam.

Toen de Madrileense krant AS na afloop een vergelijking trok met zijn eerdere prestaties dit seizoen, reageerde Messi geprikkeld. 'Ach, als ik niets doe dan is mijn vorm volgens jullie rampzalig. Maar ik ga niet ineens van een rampzalige vorm naar een topvorm.'

'We spelen momenteel erg goed als team, maar er komen belangrijkere dingen aan, zoals de wedstrijd tegen Real Madrid en de kwartfinale van de Champions League', doelde Messi op El Clásico.

Cristiano Ronaldo
Zondag (21.00 uur) komt Madrid op bezoek in Camp Nou. De Spaanse media focussen zich op de tweestrijd tussen Messi en Cristiano Ronaldo. 'Ik heb enorm veel respect voor Ronaldo', toonde Messi zijn waardering voor zijn Portugese rivaal. 'Madrid is gevaarlijker als hij in het veld staat. Je kunt niet zeggen dat hij uit vorm is of niet fit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.