Messi geeft zijn visie op aanstelling Koeman

Reacties

Lionel Messi hoopt dat Ronald Koeman de zon weer kan laten schijnen boven Camp Nou. De Ballon d'Or-houder belooft in ieder geval alles te gaan geven voor de opvolger van Quique Setíen.

Messi geeft zijn visie op aanstelling Koeman
© Pro Shots

Barcelona heeft een bijzonder teleurstellend seizoen achter de rug en Messi was het goed zat. De aanvaller diende een transferverzoek in, maar omdat Barcelona weigerde om hem transfervrij te laten gaan, kwam hij daarop terug. Messi kondigde donderdag aan dat hij toch in Catalonië zal blijven en gaat dus aan het werk met Koeman, die is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer.

Messi is benieuwd hoe dat zal gaan. 'Er is nu een nieuwe coach en daarmee zijn er nieuwe ideeën', zegt de aanvaller in zijn interview met Goal. 'Dat is goed, maar we moeten nog maar zien hoe het team hierop zal reageren en of het voldoende zal zijn om de concurrentie met andere teams weer aan te gaan. Het enige dat ik kan zeggen is dat ik blijf en dat ik mijn best zal doen.'

Koeman zit volgende week zaterdag voor het eerst op de bank bij Barcelona, dat in de aanloop naar het nieuwe seizoen in La Liga gaat oefenen tegen Gimnàstic de Tarragona. Of Messi dan zal meedoen is nog even afwachten: de Argentijn heeft nog niet getraind onder Koeman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.