Messi gaat ruim twintig miljoen per seizoen verdienen

Reacties

Barcelona heeft het contract van Lionel Messi met een jaar verlengd. De Argentijnse sterspeler ligt nu vast tot de zomer van 2019 en gaat naar verluidt ruim twintig miljoen euro per seizoen verdienen. Messi incasseert nu zestien miljoen euro per jaar.

Messi gaat ruim twintig miljoen per seizoen verdienen

Barcelona maakt op de clubwebsite melding van het akkoord over de eenjarige contractverlenging. Messi zal een dezer dagen zijn handtekening zetten onder de nieuwe verbintenis.

Messi is bezig aan zijn tiende seizoen bij de Catalaanse topclub, waar hij met 354 treffers clubtopscorer aller tijden is. Messi strijkt door zijn nieuwe verbintenis hetzelfde jaarsalaris op als Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo.

In navolging van Messi, die in negen jaar tijd zeven keer zijn contract verlengde, verwacht de clubleiding ook binnen afzienbare tijd rond te komen met centrumverdediger Gerard Piqué.

Dat is goed nieuws met het oog op het naderende competitieslot. In de laatste speelronde van de Primera División, aanstaande zaterdag (18.00 uur), neemt Barca het op tegen koploper Atlético Madrid.

De Madrileense club heeft in dit cruciale duel, dat afgewerkt wordt in Camp Nou, een punt nodig om de competitie als winnaar af te sluiten. Barcelona kan echter met het zilverwerk pronken als het de wedstrijd in zijn voordeel beslist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.