Merkwaardige week voor Warnock: imposant record én ontslag

Reacties

Neil Warnock beleeft een week van uitersten. Dinsdag verbrak de 72-jarige manager een indrukwekkend record, vier dagen later is hij door zijn werkgever Middlesbrough ontslagen vanwege tegenvallende resultaten.

Merkwaardige week voor Warnock: imposant record én ontslag
© Pro Shots
West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
1 - 1
Middlesbrough
Middlesbrough

Warnock is al sinds 1987 actief als hoofdtrainer in het Britse profvoetbal en haast niet meer weg te denken van de Engelse velden. Dinsdagavond kroonde hij zich nog tot trainer met de meeste wedstrijden in het Engelse profvoetbal. Warnock coachte op bezoek bij Luton Town zijn 1.602de duel en ging daarmee Dario Gradi voorbij.

Zijn 1.603de wedstrijd lijkt voorlopig de laatste voor Warnock. Na de midweekse nederlaag tegen Luton Town en de puntendeling tegen West Bromwich Albion is de ervaren oefenmeester zaterdag ontslagen. 'De club wil graag zijn dank uitspreken aan Neil en zijn staf voor al hun harde werk bij ons', laat Middlesbrough in een statement weten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

meeste duels als coach in engelse profvoetbal

Neil Warnock 1603
Dario Gradi 1601
Fred Everiss 1524
Sir Alex Ferguson 1503
Brian Clough 1451
Jim Smith 1442
Harry Redknapp 1434
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.