Ménez wil bij AC Milan 'prijzen winnen, net als bij PSG'

Reacties

De overgang van Jérémy Ménez naar AC Milan is rond. De Fransman komt transfervrij over van Paris Saint-Germain.

Ménez wil bij AC Milan 'prijzen winnen, net als bij PSG'

Eerder maakte de Braziliaanse verdediger Alex al dezelfde overstap. Ménez is zodoende de tweede versterking voor de nieuwe trainer Filippo Inzaghi, die onlangs werd aangesteld als opvolger van de ontslagen Clarence Seedorf.

'Ik ben heel blij met de transfer, AC Milan is een geweldig team en een geweldige club. Ik wil hier prijzen gaan winnen, net zoals ik bij Paris Saint-Germain heb gedaan', laat de 24-voudig Frans international weten.

Vleugelaanvaller Ménez begon zijn loopbaan bij Sochaux, waarna hij overstapte naar AS Monaco. Via AS Roma streek hij in 2011 weer neer in zijn vaderland, bij PSG dus. Italië is voor hem dus bekend terrein, al kunnen de Italianen op hun beurt een andere Ménez verwachten. 'Ik ben sinds mijn tijd bij AS Roma behoorlijk gegroeid als speler, en dat wil ik de fans laten zien.'

In Milaan speelden afgelopen seizoen twee landgenoten van Ménez. Het is echter nog de vraag of verdedigers Philippe Mexès en Adil Rami (het afgelopen halfjaar gehuurd van Valencia) ook komend seizoen in het rood-zwart spelen. De definitieve komst van Rami is nog niet rond. Mocht het wél tot een transfer komen, zou dat weer ten koste gaan van Mexès. Laatstgenoemde zou op zijn beurt dan weer naar PSG verkassen.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.