Nationaliteit zit contractverlenging Alex in de weg

Reacties

Alex lijkt zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain te hebben gespeeld. De Braziliaan heeft een aflopend contract en de kans is groot dat die niet verlengd wordt.

Nationaliteit zit contractverlenging Alex in de weg

Hoewel de 31-jarige mandekker basisspeler is bij de hoofdstedelingen, zit zijn land van herkomst hem niet mee. Franse clubs mogen maar vier niet-Europeanen opstellen, waardoor Alex' contractverlenging op de tocht komt te staan.

Trainer Laurent Blanc: 'Vandaag is iedereen blij, maar dat kan veranderen. Jérémy Ménez zal vertrekken. Alex' contract loopt af. Zijn situatie is wat ingewikkelder, maar de kans is groot dat hij vertrekt. Wellicht gebeurt er nog wat met spelers die een doorlopend contract hebben. Wij zullen rekening houden met hun intenties.'

Alex kwam drie seizoenen uit voor de kapitaalkrachtige club. Hij veroverde dit seizoen en de vorige jaargang de landstitel. Ook de Franse Super Cup en beker heeft de sterke ex-PSV'er op zijn naam staan.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.