Megabonus Overmars hoger dan zijn salaris bij Ajax

Reacties

Technisch directeur Marc Overmars ontving voor het seizoen 2013/14 van Ajax een bonus van bijna vier ton. De toelage van 381 duizend euro was zelfs hoger dan zijn vaste salaris van 270 duizend euro. Dat blijkt uit het jaarverslag dat Ajax heeft gepubliceerd.

Megabonus Overmars hoger dan zijn salaris bij Ajax

De laatste tijd kreeg Overmars veel kritiek over zich heen. Hij verkocht Daley Blind en Siem de Jong, maar slaagde er niet in een speler met ervaring naar De Arena te lokken.

Fans klaagden dat de steenrijke club met tientallen miljoenen op de bank te zuinig is. Niettemin is het bestuur van Ajax dik tevreden over Overmars. Althans, afgaande op zijn gigantische bonus die hij ontving over het seizoen 2013/14.

De technisch directeur versloeg daarmee zelfs Michael Kinsbergen. De Amsterdamse algemeen directeur moest het doen met 582 duizend euro. Daarvan was 155 duizend bonusgeld. Ook financieel directeur Jeroen Slop deelde mee in de bonusregen bij Ajax. Hij pakte met 38 mille de laagste bonus in het directieteam van de landskampioen, maar kwam met zijn vaste salaris toch nog uit op een alleraardigste 355 duizend euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.