Matchwinner Plet niet erg tevreden, Nepomuceno trefzeker

Reacties

Glynor Plet heeft donderdagavond in de tweede voorronde Europa League direct zijn visitekaartje afgegeven. De Nederlandse aanvaller bepaalde namens Zulte Waregem de eindstand tegen het Poolse Zawisza Bydgoszcz (2-1 winst Zulte). Maar er kwamen meer landgenoten in actie.

Matchwinner Plet niet erg tevreden, Nepomuceno trefzeker

Behalve Plet was ook Gevaro Nepomuceno trefzeker in de tweede voorronde van de Europa League. De voormalige aanvaller van FC Den Bosch en Fortuna Sittard opende in 77ste minuut de score namens Petrolul Ploiesti tegen Flamurtari (2-0 overwinning).

Ook Jurgen Colin, Mick van Buren en Christian Supusepa kwamen in actie, maar wisten in tegenstelling tot Plet en Nepomuceno niet te winnen met hun clubs. Colin, oud-speler van onder meer PSV, ging met Hapoel Tel Aviv met 3-0 ten onder tegen Astana.

Voormalig Excelsior-aanvaller Van Buren speelde namens het Deense Esbjerg FC met 1-1 gelijk tegen Kairat Almaty, terwijl CSKA Sofia-verdediger Supusepa - vorig seizoen nog actief in het shirt van ADO Den Haag - gelijkspeelde tegen Zimbru Chisinau (1-1).

Visitekaartje
Glynor Plet gaf donderdag zijn visitekaartje af bij Zulte Waregem, maar de aanvaller was na afloop niet erg tevreden over zijn eigen spel. 'Ik kon mijn wedstrijd niet echt spelen, het is nog wat wennen. Maar over het resultaat ben ik tevreden, al zat er wel meer in. De uitslag 2-1 is een goeie uitgangspositie, volgende week moeten we het afmaken', aldus Plet tegenover Sporza.

Bekijk hieronder de doelpunten van Zulte Waregem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.