Martino wil rentree van Neymar niet overhaasten

Reacties

Na een maand afwezigheid vanwege een tegen Getafe opgelopen enkelblessure heeft de Braziliaan Neymar weer groen licht gekregen om in actie te komen voor Barcelona. Mogelijk maakt de aanvaller woensdag zijn rentree in de return tegen Real Sociedad, dat in eigen huis een 2-0 achterstand moet ombuigen om een finaleplek in het toernooi om de Copa del Rey af te dwingen.

Martino wil rentree van Neymar niet overhaasten

Neymar meldde op Twitter al zeer verheugd te zijn om weer deel te kunnen nemen aan de groepstraining. Omdat de medische staf ook geen obstakels meer ziet, behoort de aanvaller tot de 25 spelers die mee reizen naar Baskenland. Ook Ibrahim Afellay behoort daartoe.

In Sociedad zal trainer Gerardo Martino zijn achttien spelers voor de definitieve wedstrijdselectie uitkiezen. De Argentijn wilde nog geen uitsluitsel geven over een mogelijke rentree van Neymar. 'Hij heeft het goed gedaan op de training en geen pijn meer. We zien wel hoe het loopt, maar willen niks overhaasten. Zaterdag spelen we in de competitie tegen Rayo Vallecano en de dinsdag daarna tegen Manchester City in de Champions League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.