Neymar keert terug op training Barcelona

Reacties

Neymar heeft de training bij Barcelona hervat. De Braziliaanse aanvaller liep twee weken geleden in het bekerduel met Getafe (2-0 winst) een enkelblessure op, maar nadert dus zijn rentree. De Catalanen willen hem klaarstomen voor het Champions League-treffen met Manchester City.

Neymar keert terug op training Barcelona

In de bekerwedstrijd tegen Getafe op 16 januari viel Neymar uit met een enkelkwetsuur. De Braziliaanse vedette verstapte zich toen hij een voorzet wilde geven. De eerste prognose was dat Neymar drie tot vier weken aan de kant zou staan. Hij is echter sneller terug dan verwacht en staat twee weken na zijn blessure alweer op het trainingsveld.

Door zijn afwezigheid miste hij de drie wedstrijden tegen Levante (twee bekerduels, één competitietreffen) evenals de competitieduels met Málaga en Valencia. Het eerste Champions League-treffen met Manchester City op 18 februari lijkt haalbaar.

De laatste weken was Neymar onderwerp van gesprek vanwege de veelbesproken zaak rondom zijn transfer. Zo werd Barcelona ervan beschuldigd te hebben gelogen over de transfersom van de Braziliaan. De hele soap leidde onder meer tot het opstappen van voorzitter Sandro Rosell. De vader van de speler voegde het laatste nieuwe hoofdstuk toe aan de soap. Hij gaf toe al in 2011 een bedrag te hebben ontvangen voor de stervoetballer, die afgelopen zomer pas overkwam van Santos. Neymar senior hoopt dat nu het boek dicht is. ‘Hij moet zich in alle rust kunnen voorbereiden op het WK dat over enkele maanden begint. Vrij van alle commotie en speculatie’, besloot hij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.