Martino vol vertrouwen: 'Niets veranderen voor Clásico'

Reacties

Gerardo Martino is vastberaden over de manier waarop Barcelona volgende week zondag de strijd aangaat bij Real Madrid. De Barça-coach zag zijn ploeg zondagavond excelleren tijdens de galavoorstelling tegen Osasuna (7-0).

Martino vol vertrouwen: 'Niets veranderen voor Clásico'

'Ik wil dat er geen enkele twijfel bestaat over de manier waarop wij gaan spelen in Madrid', zegt Martino na de zevenklapper tegen Osasuna. 'We zullen niets veranderen aan de speelwijze van vandaag. Ik ben er bijna uit met welk team ik volgende week ga spelen.'

Of dat met Neymar is valt te betwijfelen. De Braziliaan bleef de hele wedstrijd op de bank, terwijl zijn concurrenten Alexis Sánchez en Pedro een uitstekende wedstrijd speelden. 'Het ontbrak ons aan continuïteit en daarom leek het mij dit keer verstandiger om Pedro en Sánchez minuten te geven', aldus Martino.

Indrukwekkend
In Camp Nou toonden Sánchez en Pedro hun waarde, maar de grote uitblinker was ook dit keer Lionel Messi. De Argentijn maakte tegen Osasuna zijn 369ste, 370ste en 371ste treffer in het shirt van Barça en is daarmee de nieuwe topscorer uit de clubgeschiedenis. 'All-time topscorer worden is indrukwekkend', aldus Messi.

'Er werd in de media veel over gesproken en nu heb ik dat record te pakken. Nu moeten we doorpakken. Er liggen weer nieuwe uitdagingen te wachten. Ik voel me uitstekend na mijn blessure en het vertrouwen neemt met de week toe', besluit de wereldster van Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.