Martens toch onmiddellijk van AZ naar PAOK Saloniki

Reacties

AZ laat Maarten Martens alsnog per direct naar PAOK Saloniki vertrekken. De 29-jarige aanvoerder zou zich aanvankelijk pas komende zomer voegen bij de Griekse club, die getraind wordt door Huub Stevens.

Martens toch onmiddellijk van AZ naar PAOK Saloniki

Martens was een contract voor twee jaar overeengekomen. PAOK wilde hem weliswaar meteen al overnemen, maar het eerste bod werd door AZ resoluut afgewezen. Maandag kwam er een nieuw verzoek binnen en de directie van de Alkmaarders verwacht deze week een akkoord.

AZ-trainer Dick Advocaat baalt van het vertrek van zijn aanvoerder. 'Ik heb eerder aangegeven dat je dit soort jongens eigenlijk moet zien te behouden, maar dan moet de speler ook graag willen. En dat was bij Maarten niet meer het geval. Hij wilde deze stap nu graag maken. Dan is dit de beste oplossing', besluit hij in gesprek met Voetbal International.

In de zomer van 2006 werd Martens door AZ overgenomen van RKC Waalwijk en hij is samen met de tegenwoordig voor Newcastle Jets in Australië uitkomende Kew Jaliens de speler met de meeste Europese duels (45) namens de Alkmaarders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.