Manolev weg bij PSV: 'Dit was niet langer houdbaar'

Reacties

Stanislav Manolev (28) kan uitkijken naar een nieuwe werkgever. Het contract van de rechtsback is per direct ontbonden. Zijn verbintenis bij PSV liep nog tot deze zomer.

Manolev weg bij PSV: 'Dit was niet langer houdbaar'

De 35-voudige Bulgaars international heeft vrijdag afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij PSV en is opgelucht. 'Ik ben blij dat we een deal hebben kunnen sluiten over het ontbinden van mijn contract', vertelt hij aan Voetbal International. 'Dit was niet langer houdbaar.'

'Wat mij betreft had het eerder gekund, maar helaas kwam PSV nu pas tot dit inzicht. Het is vervelend om op deze manier afscheid te nemen van de club. Maar zo gaat het soms in het voetbal', vervolgde hij. Manolev reist terug naar zijn thuisland en houdt zijn conditie op peil bij zijn oude club Litex Lovech. 'Ik hoop snel een nieuwe club te vinden', besloot hij.

Manolev was bezig aan zijn vijfde seizoen in Eindhoven, sinds zijn komst in 2009 van Litex Lovech. Vorig seizoen kwam hij een half jaar op huurbasis uit voor het Engelse het Engelse Fulham. Dit seizoen speelde hij zijn wedstrijden bij Jong PSV. In totaal kwam hij 121 wedstrijden in actie en was hij goed voor zeven doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.