Mancini op weg naar de uitgang bij Inter

Reacties

Roberto Mancini staat op het punt te vertrekken als trainer van Internazionale. Hij laat de Italiaanse club achter zich vanwege een conflict met de clubleiding.

Mancini op weg naar de uitgang bij Inter

De sluimerende ruzie tussen Mancini en de Chinese eigenaren van Inter leek vorige week bijgelegd en een contractverlenging leek in de maak. De wond is tijdens het weekend echter weer opengereten. In plaats van voor drie jaar bij te tekenen, ziet Mancini daarom zelfs af van het laatste contractjaar van zijn huidige verbintenis. Hij is met Inter in gesprek over een vertrekregeling, melden Italiaanse media. Zodra daarover een akkoord is bereikt, wordt zijn afscheid aangekondigd.

Mancini is sinds halverwege het seizoen 2014/15 trainer van Inter, waarmee hij achtste en vierde werd. Tussen 2004 en 2008 was hij ook al coach van de Nerazzurri. Daarnaast was hij werkzaam voor Lazio, Fiorentina, Manchester City en Galatasaray.

Frank de Boer geldt als kandidaat om Mancini op te volgen in Milaan. Ook Leonardo is in beeld. De Braziliaan stond in het seizoen 2010/11 al kortstondig voor de spelersgroep van Inter, dat het seizoen op 21 augustus begint op bezoek bij Chievo Verona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.