De Boer blijft in vizier Inter ondanks aanblijven Mancini

Reacties

Frank de Boer wordt voorlopig niet de nieuwe trainer van Internazionale. De Italiaanse topclub meldde zich begin vorige week bij de coach, maar tot een concreet vervolg heeft dat niet geleid. Dat heeft alles te maken met de situatie rond de huidige trainer Roberto Mancini.

De Boer blijft in vizier Inter ondanks aanblijven Mancini

De Boer wilde na zijn vertrek bij Ajax eigenlijk een sabbatical nemen, maar veel clubs hopen daar een stokje voor steken. De oefenmeester sprak al met Everton, AC Milan toonde belangstelling en Inter informeerde vorige week eveneens. Tot een concreet gesprek leidde dat niet en de verwachting is ook niet dat het zo ver nog gaat komen, melden bronnen aan VI.

Mancini is namelijk nog altijd niet opgestapt bij de Nerazzurri. Die verwachting was er na een conflict met de clubleiding wel, maar inmiddels lijkt de kans groter dat Mancini gewoon aan het seizoen begint met de Milanezen. Inter kan de coach namelijk niet zelf ontslaan vanwege de enorme afkoopsom die daar tegenover staat.

Mancini zou zelfs in gesprek zijn met Inter over contractverlenging om op die manier de rust binnen de selectie te herstellen. Wanneer Inter in de toekomst toch op zoek moet naar een nieuwe trainer, staat De Boer nog altijd hoog op het lijstje van de club. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.