Manchester United verwelkomt Ibrahimovic: it's Zlatan time

Reacties

Zlatan Ibrahimovic maakte donderdag zijn transfer naar Manchester United al bekend, maar vrijdag heeft ook de club zijn komst bevestigd.

Manchester United verwelkomt Ibrahimovic: it's Zlatan time

Dat deed de club van manager José Mourinho met een filmpje. 'It's Zlatan-time', vertelt de 34-jarige Zweed, die transfervrij overkomt van Paris Saint-Germain, in het filmpje waaruit dus kan worden geconcludeerd dat de formaliteiten zijn afgerond.

Ibrahimovic begon zijn professionele loopbaan in 1999 bij Malmö FF en speelde daarna achtereenvolgens bij Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain.

De spits is bij iedere club waar hij onder contract staat bijna een garantie op de titel. De afgelopen tien seizoenen werd hij negen keer kampioen. De Champions League won hij nog nooit. Daar gaat komend seizoen geen verandering in komen, aangezien The Red Devils niet op het miljoenenbal actief zullen zijn.

Ibracadabra is na Eric Bailly de tweede grote aankoop van Mourinho in Manchester. De Ivoriaanse mandekker kwam voor veertig miljoen euro over van Villarreal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.