Manchester City en Sevilla akkoord over transfer Navas

Jesus Navas wordt de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen bij Manchester City. Sevilla heeft het bod op de Spaanse international geaccepteerd.

Manchester City en Sevilla akkoord over transfer Navas

De Spaanse club bracht naar buiten dat het overeenstemming heeft bereikt met Manchester City over een transfersom, die naar verluidt 24 miljoen euro bedraagt. 'En er is ook rekening gehouden met de wens van de aanvaller', aldus Sevilla, dat het geld goed kan gebruiken om de schuldenlast te verkleinen.

De 27-jarige Navas ondergaat later deze week bij City een medische keuring, waarna de samenwerking kan worden bezegeld met handtekeningen. Voor de aanvaller betekent het zijn eerste buitenlandse avontuur.

Navas lijkt ook eindelijk afgerekend te hebben met de angstaanvallen die hij in het verleden kreeg als hij zijn geboorteplaats Sevilla verliet. Daardoor leverden trips met het Spaanse nationale elftal vaak problemen op. Tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika liet de 27-jarige aanvaller op weg naar de wereldtitel al zien niet langer last te hebben van heimwee.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen