Man City hengelt gewild talent Zinchenko binnen

Reacties

Manchester City heeft de komst van Oleksandr Zinchenko afgerond. De negentienjarige middenvelder, die tijdens het EK in alle drie de duels van zijn land uitkwam, is een van de spelers die ook op de talentenlijst van PSV staat.

Man City hengelt gewild talent Zinchenko binnen

Man City bevestigt dat de zesvoudig international is vastgelegd. De jongste doelpuntenmaker ooit van de Oekraïense ploeg doorliep de jeugdopleiding van Shakhtar Donetsk, maar kwam afgelopen seizoen uit voor FK Ufa in Rusland. Daar imponeerde hij met zijn goede spel. De talentvolle middenvelder werd eerder gelinkt aan Borussia Dortmund.

Manchester Evening News meldde vorige week al dat de werkgever van manager Pep Guardiola de Oekraïense middenvelder zou gaan vastleggen, om hem vervolgens te verhuren aan PSV.

Navraag van Voetbal International leerde dat Zinchenko inderdaad op de talentenlijst van de Eindhovenaren staat. Die lijst is geen schaduwlijst met mogelijke aanwinsten voor de korte termijn. PSV liet daarom al weten dat een transfer nog niet aan de orde was.

Zinchenko beschikte bij FK Ufa nog over een contract tot medio 2018. Over de contractduur of transfersom zijn (nog) geen mededelingen gedaan door Manchester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.