Magische goal Can uitgeroepen tot mooiste van het seizoen

Reacties

Nadat hij met Liverpool al feest kon vieren na het behalen van Champions League-voetbal, heeft Emre Can ook persoonlijk succes geboekt in Engeland. Zijn schitterende goal tegen Watford werd uitgeroepen tot doelpunt van het jaar in de Premier League.

Magische goal Can uitgeroepen tot mooiste van het seizoen

De middenvelder lukt het op 1 mei 2017, vlak voor rust, om al lopend een lange bal van achteruit met een omhaal achter voormalig PSV-doelman Heurelho Gomes te werken. De goal bleek uiteindelijk beslissend in de wedstrijd, Liverpool won met 0-1. Aan het einde van het seizoen eindigde de ploeg één punt boven Arsenal op de vierde plek, waardoor Liverpool via de play-offs de groepsfase van de Champions League kan bereiken.

De concurrentie in de verkiezing was heftig voor Can . Bij de genomineerden zaten heerlijke solo's en schitterende hakballen.

Can maakte in het afgelopen seizoen vijf competitiedoelpunten voor Liverpool, daarnaast was hij goed voor twee assists. De Engelsen namen de in Duitsland geboren Can in 2014 over van Bayer Leverkusen. Daarvoor speelde de achtvoudig international van Duitsland enkele duels in de hoofdmacht van Bayern München. In Liverpool beschikt Can nog over een contract tot de zomer van 2018.

Bekijk hieronder de geweldige goal van Can.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.