Maatsen zet Dortmund op stelten: BVB op koers voor halve finale

Reacties

Ian Maatsen heeft Borussia Dortmund dinsdagavond enkele minuten voor rust op 2-0 gezet in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. De Nederlandse linksback klopte Jan Oblak en zette het Signal Iduna Park op zijn kop.

Maatsen zet Dortmund op stelten: BVB op koers voor halve finale
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
4 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Dortmund, zonder Donyell Malen, had na een zware heenwedstrijd in Madrid genoeg werk te doen maar is voortvarend begonnen. De eerste goal van Julian Brandt zette de bordjes na ruim een half uur in evenwicht, voordat Maatsen op aangeven van Marcel Sabitzer raak schoot in de lange hoek. De ploeg van Edin Terzic staat voor het eerst in het tweeluik met de Spanjaarden op voorsprong.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Maatsen is het een bijzondere treffer: zijn tweede voor BVB en zijn eerste in de Champions League. De verdediger zal er extra genoegdoening uit halen, omdat hij vorige week in de fout ging bij het eerste doelpunt van Atlético. Die wedstrijd eindigde in 2-1 voor de ploeg van Diego Simeone.

Volg de wedstrijd in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.