Maaskant maakt excuses voor slopen dug-out

Reacties

Trainer Robert Maaskant van NAC Breda biedt zijn verontschuldigingen aan voor zijn gedrag van tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht.

Maaskant maakt excuses voor slopen dug-out

In het heetst van de strijd sloeg Maaskant zaterdagavond een ruit van zijn dug-out in, nadat de bezoekers na een 2-0 achterstand waren teruggekomen tot 2-2. 'Daarvoor wil ik publiekelijk mijn excuses aanbieden', stelt Maaskant tegenover Voetbal International.

'Ik heb een voorbeeldfunctie. Ik eis van mijn spelers dat ze het hoofd koel houden onder alle omstandigheden. Dan mogen dit soort dingen niet gebeuren.' NAC leek bezig aan een probleemloos avondje tegen de hekkensluiter. Het was een wonder dat de Bredanaars slechts met 2-0 voorstonden. Onder meer tweevoudig doelpuntmaker Adnane Tighadouini had de score nog voor de pauze moeten uitbouwen. Ook enkele ploeggenoten verzuimden dat. Door de knullig weggegeven twee punten, moeten de Bredanaars nu weer volop vrezen voor deelname aan de play-offs om lijfsbehoud.

Het programma van NAC liegt er niet om met wedstrijden tegen Ajax (uit), Heracles Almelo (thuis), AZ (uit) en FC Groningen (thuis) voor de boeg. 'We moeten ons vasthouden aan de eerste helft tegen FC Dordrecht', vindt Maaskant. 'Daarin hebben we laten zien dat we gewoon goed kunnen voetballen. We zien nog alle kansen om rechtstreeks in de Eredivisie te blijven.' Om daar zeker van te zijn lijken de Bredanaars tenminste zeven punten te moeten halen uit de resterende vier duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.