De Zeeuw: 'We lieten elkaar na rust verzuipen'

Reacties

NAC Breda had met 8-0 moeten winnen van FC Dordrecht met vijf doelpunten van Adnane Tighadouini. De hoofdrolspelers konden nauwelijks geloven dat het anders was gelopen.

De Zeeuw: 'We lieten elkaar na rust verzuipen'

Bijna sprakeloos waren ze na afloop. De Zeeuw, de architect. En Tighadouini (foto), de man die sinds 18 oktober alle doelpunten van NAC maakte in het Rat Verlegh Stadion. De 2-2 tegen de hekkensluiter konden ze niet verteren. 'Dit is een schande', concludeerde De Zeeuw voor de camera van FOX Sports.

'We hadden vandaag de kans om de druk bij onze concurrenten te leggen. Nu blijven we zelf onder de streep. Volgende week naar Ajax, dat wordt heel moeilijk. En dan Heracles thuis, die moeten we dan echt winnen', aldus De Zeeuw.

Tighadouini maakte er twee, maar dat hadden er meer moeten zijn. 'Ik had hier blij moeten staan. Ik had er wel vijf kunnen maken', stamelde hij. 'In de rust pepte de trainer ons nog op om door te gaan. Maar we voetbalden daarna niet meer.'

'We hebben elkaar na rust laten verzuipen', vond De Zeeuw. 'We hinkten op twee gedachten. Moesten we verdedigen of doorgaan? We hielpen elkaar niet meer. We hadden met de rust met 5-0 voor moeten staan en met 8-0 moeten winnen. Nu sta je met 2-2. Ik word hier zo moe van.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.