Lurling keert mogelijk terug bij NAC

Reacties

Anthony Lurling keert vanaf de winterstop mogelijk terug bij NAC Breda. Coach Eric Hellemons van de West-Brabantse club bevestigt tegenover Voetbal International dat er contact is geweest met de 37-jarige aanvaller, die momenteel uitkomt voor Eerste Divisionist FC Den Bosch.

Lurling keert mogelijk terug bij NAC

NAC wil de selectie in de winterstop versterken, maar heeft financieel weinig te besteden. Om die reden moet de Brabantse club vooral vissen in de vijver van clubloze spelers of amateurs. Lurling speelt nu als amateur bij FC Den Bosch. Zoals ook een andere waarschijnlijke versterking van NAC, Dirk Marcellis, nu op amateurbasis speelt voor AZ. Zodra de KNVB toestemming geeft, komt Marcellis uit voor NAC.

De terugkeer van Lurling in het Rat Verlegh Stadion zou opmerkelijk zijn. Begin dit jaar vertrok hij nog voortijdig bij NAC. Toenmalig coach Nebojsa Gudelj wilde niet met hem verder, waarop de Bosschenaar naar SC Heerenveen vertrok. Mede vanwege blessureleed kwam hij weinig in actie voor de Friese club.

Sinds dit seizoen speelt Lurling voor FC Den Bosch, de club waar hij zijn loopbaan in het seizoen 1994/95 begon. Behalve twee periodes voor NAC en SC Heerenveen, kwam de aanvaller uit voor Feyenoord, FC Köln en RKC Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.