Luis Enrique wacht op 'belangrijke doelpunten' Suarez

Reacties

Bij FC Groningen, Ajax en Liverpool reeg hij de doelpunten aaneen, maar bij Barcelona wil het voor Luis Suarez nog niet echt vlotten. Ook tegen Villarreal (3-2 winst) vond de Uruguayaan het net niet. Geen reden tot paniek, vindt trainer Luis Enrique.

Luis Enrique wacht op 'belangrijke doelpunten' Suarez

De Catalanen vochten zich zondagavond dankzij doelpunten van Neymar, Rafinha en Lionel Messi tot twee keer toe terug van een achterstand, Suarez bleef wederom zonder doelpunten. In de competitie trof hij slechts twee keer doel, net als in de Champions League, terwijl hij in het bekertoernooi één keer raak schoot. Luis Enrique heeft evenwel volop vertrouwen in de ex-Ajacied.

'Ik ben blij dat ik voorin drie jongens heb lopen die het verschil maken, alledrie steken ze bovendien in bijzonder goede vorm', sprak hij na de wedstrijd over MSN: Messi, Suarez en Neymar. Toch moest ook de Spanjaard toegeven dat het aantal doelpunten van de ex-Ajacied te wensen overlaat. Ook dat betekent niet dat men in Camp Nou wanhoopt.

'Hij voert zijn basistaken gewoon prima uit en is daardoor van doorslaggevend belang voor ons', bezweert Luis Enrique. 'Hij creeërt ook wel kansen, maar mist op het moment gewoon dat beetje geluk. Maar geloof me: hij is dicht bij het moment dat hij regelmatig zal gaan scoren. Ik weet zeker dat hij dit seizoen nog belangrijke doelpunten voor ons gaat maken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.