Luis Enrique: 'Ons richten op wat we wél in de hand hebben'

Reacties

Trainer Luis Enrique hoopt dat Barcelona woensdagavond op bezoek bij Deportivo La Coruña net zo voetbalt als zondag tijdens het verloren duel met Valencia.

Luis Enrique: 'Ons richten op wat we wél in de hand hebben'

De Catalanen verspeelden elf van de mogelijk te behalen twaalf punten in de laatste vier competitiewedstrijden, waardoor hun riante voorsprong in de Primera División als sneeuw voor de zon is verdwenen. Slechts één punt staat Barcelona nog voor op nummer drie Real Madrid, terwijl de naaste achtervolger Atlético enkel nog op onderling resultaat wordt voorgebleven. 'We gaan ons richten op de dingen die we wél in de hand hebben', zei Luis Enrique op zijn perspraatje in aanloop naar het volgende zware uitduel.

'Deportivo heeft het vermogen om ons pijn te doen', schat hij de kracht in van de aanstaande tegenstander, die slechts negen keer verloor deze competitie. Dat is na de genoemde topdrie en Villarreal het minste van alle ploegen. 'Ik zie mijn team graag spelen zoals tegen Valencia', aldus de oefenmeester, die zijn elftal ondanks de nederlaag (1-2) wel zag domineren.

'Als de teams met de beste spelers altijd zouden winnen, zou voetbal saai zijn', gaf hij nog een kwinkslag aan de Catalaanse crisis. Een meevaller is dat Rafinha dinsdag van de medische staf groen licht om na zijn dijbeenblessure weer in actie te komen. Het meespelen van Arda Turan is nog steeds zeer twijfelachtig, Gerard Piqué is geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.