Zieke Arda vergroot personele zorgen geplaagd Barcelona

Reacties

Er blijft Barcelona weinig bespaard de laatste weken. De Catalaanse crisis vertaalt zich in nog meer personele problemen voor het midweekse uitduel met Deportivo La Coruña.

Zieke Arda vergroot personele zorgen geplaagd Barcelona

Een acute ontsteking in de maag van Arda Turan is de volgende tegenvaller voor Barcelona, dat in zijn laatste vier competitieduels elf punten verspeelde. De aanvankelijk nog onbedreigde koppositie staat daardoor nu serieus op het spel voor het elftal van Luis Enrique. Het meespelen van Arda woensdagavond in Estadio Riazor is een groot vraagteken.

Barcelona moet het op bezoek bij de nummer dertien ook al stellen zonder de geschorste Gerard Piqué, die zondag tegen Valencia (1-2) zijn tiende gele kaart kreeg. Jérémy Mathieu, Sandro, Rafinha en Thomas Vermaelen zijn geblesseerd en Neymar moet op zijn beurt vrezen voor een schorsing na wangedrag na afloop van het verloren duel van zondag.

Atlético Madrid (in punten gelijk maar een slechter onderling resultaat) en Real Madrid (een punt achterstand) zitten Barcelona met nog vijf competitieduels te gaan op de hielen. Barcelona werd vorige week door Atlético al uit de strijd om de Champions League gegooid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.