Luijckx moet metamorfose NAC compleet maken

Reacties

Hoewel de transferdeadline maandag is verstreken, is de gedaanteverwisseling van NAC vermoedelijk nog niet ten einde. De Brabantse club hoopt zich binnen enkele dagen ook nog te versterken met de transfervrije Kees Luijckx.

Luijckx moet metamorfose NAC compleet maken

Voor Luijckx (foto) ligt een amateurcontract klaar in het Rat Verlegh Stadion. De komst van de Noord-Hollander zou de achtste versterking betekenen voor de geel-zwarten tijdens de winterstop. Eerder werden Dirk Marcellis, Menno Koch (gehuurd van PSV), Guyon Fernandez en Ruben Ligeon (gehuurd van Ajax) vastgelegd.

Afgelopen weekeinde kwamen daar ook nog Hakim Borahsasar (voor tweeënhalf seizoen overgenomen van Club Brugge), Divine Naah (gehuurd van Manchester City) en Felitciano Zschusschen (gehuurd van FC Twente) bij.  Zschusschen en Naah ontbreken nog in de wedstrijdselectie voor het duel met PSV van vanavond 20.45 uur.

Tegenover de komst van de nieuwelingen bij de nummer zeventien van de Eredivisie, staat ook het vertrek van zes spelers. Isak Ssewankambo, Kingsley Boateng, Stipe Perica, Vinnie Vermeer, Mounir El Allouchi en Elson Hooi vertrokken uit Breda.

Trainer Robert Maaskant heeft er alle vertrouwen in dat NAC mede door de komst van de nieuwelingen de weg omhoog kan inzetten. 'We hebben een goed fundament gelegd, ik denk dat we met deze groep in de Eredivisie gaan blijven', aldus de coach, die het vanavond opneemt tegen PSV. Het verschil met de nummers zestien en vijftien, Heracles Almelo en ADO Den Haag, bedraagt slechts één en twee punten. Daarentegen is het gat met hekkensluiter FC Dordrecht ook maar vier punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.