Lucht tussen Vitesse en Jordania nog niet geklaard

Reacties

De lucht tussen Vitesse en voormalig eigenaar Merab Jordania (foto) is nog altijd niet geklaard. Eerder dit jaar deed algemeen directeur Joost de Wit aangifte van bedreiging.

Lucht tussen Vitesse en Jordania nog niet geklaard

Jordania zou De Wit meerdere malen hebben bedreigd na een oplopend conflict. Inmiddels ligt het onderzoek bij het Openbaar Ministerie, dat naar eigen zeggen nog enige tijd nodig heeft om het één en ander uit te zoeken.

'Het ligt ter beoordeling bij ons. Er moeten meerdere mensen worden gesproken. Hoelang het nog gaat duren? Dat kan om enkele maanden gaan', aldus een woordvoerder tegenover Voetbal International.

Afgelopen vrijdag hadden Vitesse en Jordania ook al loodrecht tegenover elkaar kunnen staan in de rechtszaal. Inzet was een skybox die op naam zou staan van het bedrijf van Jordania’s adviseur Marcell Ham. Tijdens een getuigenverhoor wilde de rechter uitsluitsel krijgen over enkele contracten die zijn afgesloten in de periode Jordania.

Onder meer De Wit en Ham werden afgelopen vrijdag gehoord. Jordania was ook opgeroepen, maar kwam niet opdagen. 'Er was een rechtszaak die betrekking had op mijn skybox. Ik heb een oproep ontvangen maar ik ben niet gegaan', aldus Jordania. 'Ik ben veel uit het land. Begin deze week blijf ik.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.