Loopbaan Elm in gevaar na vertrek bij CSKA

Reacties

CSKA Moskou heeft het contract met Rasmus Elm ontbonden. Dat meldt de Russische topclub op zijn website. Elm kampt met ernstige maagproblemen.

Loopbaan Elm in gevaar na vertrek bij CSKA

In november maakte CSKA-voorzitter Evgeni Giner bekend dat de 26-jarige Zweed ernstige fysieke problemen had en dat zijn carrière in gevaar is. 'Hij is ziek en niet in staat om te trainen. Elm krijgt maagbloedingen als hij zich inspant. Men heeft me verteld dat negen van de tien voetballers die deze ziekte krijgen, niet meer kunnen voetballen', liet de preses destijds weten.

Zaterdag werd duidelijk dat de wegen van CSKA en Elm, die in de periode 2009-12 onder contract stond bij AZ, gaan scheiden. 'Wij willen Rasmus bedanken voor zijn bijdragen aan onze successen in de laatste twee seizoenen. Wij wensen hem een spoedig herstel en het beste voor de toekomst', aldus een statement van de Russische club.

Elm werd in de afgelopen twee seizoenen bij CSKA twee keer kampioen. Daarnaast pakte hij tweemaal de Russische Supercup en één keer de Russische beker. Het is nog onduidelijk of de loopbaan van de Zweedse middenvelder elders een vervolg kan krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.